Skip to main content

Redovisning och lönehantering

Med enkelt språk, flexibla och användarvänliga tjänster är det här nog småföretagens bästa alternativ. Flexfunktion är en modern och värdeskapande ekonomibyrå med bokföring, redovisning, löner, skatter, företagsutveckling och affärsrådgivning.

Få tillgång till ett eget team som lyfter och hjälper ditt företag. Vi tror på talesättet att fyra ögon är bättre än två. Du får under ett år möjlighet till mer rådgivning och högre kvalitét i redovisningen samt stor stabilitet i genomförande och leveranser.

Flexfunktion strävar efter att, med ord och medel alla kan förstå, ge värdefull och användbar ekonomisk information anpassad för varje företag, tillgänglig snabbt, dygnet runt, överallt.

Du har valmöjligheter

Uppdragen anpassas efter ditt företags behov och önskemål, på ett tidsbesparande och kostnadseffektivt sätt. Det kan t.ex. vara en helhetslösning löpande eller någon enstaka tjänst vid behov.

Tillsammans kan vi välj och kombinera de tjänster som passar din situation bäst, eller så kan du välja någon av de färdiga tjänstepaketen nedan.


Flexfunktion - Service - Starta eget

Paket Start

Få hjälp med en affärsplan, anmälan och registreringen av ditt nya företag, samt goda tips och råd inför din företagsstart. Undvik de vanligaste misstagen, och få ett försprång!

Flexfunktion - Service - Komplett

Paket Komplett

En trygghet med allt det ekonomiska inkluderat; bokföring, löner, skatter, bokslut, årsredovisning, rådgivning m.m. Vi hjälper dig även med outsourcing av hela eller delar av en ekonomifunktion.


Flexfunktion - Service - Advancerat

Paket Avancerad

För dig som kan och vill göra bokföringen själv, men vill ha hjälp med bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration.

Flexfunktion är inte bunden till en viss revisionsbyrå och är inte heller återförsäljare av ett visst märke av t.ex. affärssystem eller webbprogram. Vi får inga "kick-backs", provisioner eller liknande från någon! Detta ger dig valfrihet och rådgivning med kvalité, som främjar dig och ditt företag. Flexfunktion är en helt oberoende och obunden part.

Utöver vanlig datorbokföring och fakturering, kan du även få hjälp med effektiv digital och webbaserad bokföring. Ta t.ex. fram mobilen, ta ett foto på ditt kvitto och ladda upp det till bokföringen. Det underlättar mycket, trots att papperskvittot ändå måste sparas en viss tid. Om du hellre vill lämna in materialet på papper i en pärm, så går det också utmärkt.

Klicka här för att boka ett möte. Första mötet är alltid gratis, i en timma. Du har alltså inget att förlora, men mycket att vinna. Jämfört med flera andra byråer har vi inga startavgifter eller övriga årsavgifter.

Om att byta till Flexfunktion

Om du vill flytta din bokföring, redovisning eller löneadministration till Flexfunktion från din nuvarande bokföringsbyrå/redovisningsbyrå, så behöver du inte vänta på ett nytt räkenskapsår. Det går att byta även under pågående räkenskapsår. Det görs lämpligast vid ett månadsskifte, men går även att göra däremellan. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss när som helst.