Skip to main content

Om Flexfunktion ekonomibyrå

Företaget erbjuder kvalificerade tjänster inom redovisning, löner och ekonomisk konsultation, t.ex. bokföring, bokslut, årsredovisning, skattefrågor, affärsutveckling, löneadministration, samt uppstart och avveckling av företag. Det är ett nytänkande, personligt och professionellt alternativ till en traditionell redovisningsbyrå.

Flexfunktion är oberoende och obundet, då det varken är utvecklare eller återförsäljare av affärssystem, appar eller program. Det är inte heller knutet till en viss revisionsbyrå, utan är självständigt och fritt att alltid arbete för kundens bästa.

Firman Flexfunktion grundades i juni 2008 av Sandra Sköld Lång (fd. Johansson), certifierad affärsrådgivare, auktoriserad redovisnings- och lönekonsult med mångårig erfarenhet av bl.a. redovisnings- och skattefrågor inom EU-handel, samt lokalt företagande. Sandra är född och uppvuxen i Alingsås och Sollebrunn.

- "Jag hade en idé om ett eget företag som jag ville förverkliga. När tiden kändes rätt lämnade jag min fasta anställning i Göteborg för att starta en ekonomibyrå på hemmaplan. Varför hjälpa ett företag när man kan hjälpa flera!"

Idag har Flexfunktion ekonomibyrå kunder inom de flesta branscher. Alla kunder har det gemensamt att de känner sig små, mindre eller minst. Fast här är ingen liten utan full av möjligheter. De som vill, kan hjälpa och lära mycket av varandra. Vi har ett stort kontaktnätverk som även kan komma dig till nytta.

Kontoret ligger i centrala Alingsås på Stora torget 4. Fast geografiskt läge har mycket liten betydelse i dagens moderna samhälle. Ambitionen är att växa och fortsätta utvecklas till en värdeskapande och flexibel byrå, som ger dig råd att växa och utvecklas.

 

 

Stora torget 4, Alingsås

Oavsett pappersfakturor eller helt digitalt så kan vi ta hand om bokföringen i ert företag.

 

 

 

Flexfunktion är medlem i Srf konsulternas förbund som är den ledande branschorganisationen för redovisningskonsulter. Vi följer Rex - Svensk standard för redovisningsuppdrag, en övergrippande metodik som tillämpas för att de utförda tjänsterna ska få hög kvalitet enligt konceptet ”rätt från början”. Standarden baseras på Nordiska principer för redovisningstjänster.

Sandra Sköld Lång är aktiv i Srf Västra kretsen som är en lokal förening för Srf konsulternas förbund, och har även varit engagerad i olika affärsnätverk i Alingsås, samt är initativtagare till Ekonomernas Nätverk i Alingsås (ENiA) som är ett kunskapsnätverk med föreläsningar för ekonomer.

"sju sjösjuka sjömän"... Företagsnamnet uttalas på svenska [flex-funk-skjon] med sje-ljud som i t.ex. skjorta.

 

 

 

Gruppbild Flexfunktion

Från vänster till höger: Gun, Ann-Britt, Christina, Helena och Sandra. Saknas i bilden gör Augeen och Lena.

 

 

 

 

 

Srf auktoriserad

 Missa inte vår spellista på Spotify: