Skip to main content

Om Flexfunktion ekonomibyrå

Företaget erbjuder tjänster inom redovisning, löner och ekonomisk konsultation, t.ex. bokföring, bokslut, årsredovisning, skatter, affärsutveckling, löneadministration, samt uppstart och avveckling av företag. Det är ett modernt alternativ till en traditionell bokföringsbyrå.

Flexfunktion är oberoende och obundet, då det varken är utvecklare eller återförsäljare av affärssystem, appar/program. Det är inte heller knutet till en viss revisionsbyrå, utan är självständigt och fritt att alltid arbete för kundens bästa.

Flexfunktion grundades i juni 2008 av Sandra Johansson, kvalificerad ekonomikonsult och auktoriserad redovisningskonsult med mångårig erfarenhet av bl.a. redovisnings- och skattefrågor inom EU-handel, samt lokalt företagande.
- "Jag hade en idé om ett eget företag som jag ville förverkliga. När tiden kändes rätt lämnade jag min fasta anställning för att starta en ekonomibyrå. Varför hjälpa ett företag när man kan hjälpa flera!"

 

 

Kungsgatan 10

 

 

Oavsett pappersfakturor eller helt digitalt så kan vi ta hand om bokföringen i ert företag.

 

 


Idag har Flexfunktion kunder inom de flesta branscher. Alla kunder har det gemensamt att de känner sig små, mindre eller minst. Fast här är ingen liten utan full av möjligheter. De som vill, kan hjälpa och lära mycket av varandra. Vi har ett stort kontaktnätverk som även kan komma dig till nytta.

Kontoret ligger i centrala Alingsås på Kungsgatan 10. Fast geografiskt läge har mycket liten betydelse i dagens moderna samhälle. Ambitionen är att växa och fortsätta utvecklas till en modern och flexibel byrå.

Sandra Johansson är initativtagare till Ekonomernas Nätverk i Alingsås (ENiA), ett kunskapsnätverk med föreläsningar för ekonomer, men är även engagerad i andra affärsnätverk i Alingsås.

Flexfunktion är medlem i Srf konsulternas förbund som är den ledande branschorganisationen. Vi följer även svensk standard för redovisningstjänster, Reko, ett ramverk med grundläggande principer och riktlinjer för att skapa kvalitativa redovisningstjänster.

"sju sjösjuka sjömän"... Företagsnamnet uttalas på svenska [flex-funk-skjon] med sje-ljud som i t.ex. skjorta.

 

Srf auktoriserad

 Missa inte vår spellista på Spotify: